Menu

Dekodere

For at din TV skal kunne motta digitale signaler trenger du en dekoder.
Leie av en dekoder (Get box Mikro) uten PVR er inkludert i den digitale startpakken.
Du kan oppgradere til PVR med mellomlegget mellom Get box II og Mikro og du kan ha en Get box II pr. abonnement.

Vi leverer TV i områder med Fiber eller Coax. Søk og se om du kan få TV og bredbånd fra oss her

Get box II
169,-/mnd *

Med Get box II kan du pause, spole og ta opp programmer, og boksen har stor lagringskapasitet på hele 140 timer. Get filmleie gir deg enkel tilgang til de beste og nyeste filmene fra et stort filmarkiv på over 6500 titler.
Bestill
Get box Mikro
49,-/mnd *
Boksen kommer med det samme prisbelønte brukergrensesnittet som Get box II. Get box Mikro gir skarpe HD-bilder, lynrask zapping og digital surround-lyd. Dekoderen er inkludert i startpakken og er uten opptaksmulighet.
Bestill
* Etablering på kr 299,- pr Get box. Dersom du ønsker å bytte inn din gamle dekoder, er det et byttegebyr på kr 499,- . Frakt tilkommer. Det er kun støtte for HDMI-tilkobling (Ikke SCART). Har du ikke HDMI-tilkobling, ta kontakt med vårt kundesenter. For å få TV må du også ha installert TV-punkt (CAT6).
Mikro+
199,-
mikropluss3Ekstrautstyr til Get box Mikro for deg som har TV via Coax. Mikro + brukes ikke dersom du har TV via fiber fra oss. Get box Mikro må tilkobles både uttak for kabel-TV og din ruter for at filmleie skal fungere. Hvis ruteren ikke står i nærheten av ditt TV-uttak, kan du benytte Mikro + og tilkoble deg trådløst til Internett. Du vil da kunne benytte filmleie som gir deg tilgang til over tusenvis av filmer og serier som du enkelt kan leie rett fra fjernkontrollen. Mikro+ er praktisk for deg som ønsker færre kabler i hjemmet, og som samtidig vil ha full tilgang til våre interaktive tjenester.

Den trådløse boksen klikkes enkelt på toppen av Get box Mikro. For at Mikro+ skal fungere må du ha bredbånd fra oss.

Mikro+ kjøper du av oss for kr. 199,-

For våre andre dekodere vil filmleie fungere uten at dekoderen tilkobles Internett. Dette gjelder kun Get box Mikro. Mikro+ representerer én av mange nylanseringer dette året, og er et nytt skritt på veien mot det nye integrerte tv- og underholdningskonseptet fra Get.
Bestill

Eidsiva bredbånd AS - Orgnr.: 880258222
Besøksadresse: Vormstuguvegen 40, Fakkelgården

2624 Lillehammer

Postboks 224 2601 Lillehammer

 

Telefon: 03370

miljofyrtaarn