Menu

Kanalpakker

Eidsiva bredbånd samarbeider med Get om levering av TV. Velger du TV fra Eidsiva bredbånd og Get kan du skreddersy din egen TV-hverdag. Du får automatisk tilgang til de mest populære kanalene og kan i tillegg velge ekstra kanaler. Du kan skape din egen helt personlige TV-opplevelse. Som TV-kunde kan du også bestille kanalpakker via fjernkontrollen!

Vi leverer TV i områder med Fiber eller Coax. Søk og se om du kan få TV og bredbånd fra oss her

Har du fritidsboliger, eller er tilknyttet en kollektiv TV-avtale gjelder egne priser. Ta kontakt med vårt kundesenter for bestilling.

profil-linje
START
 
Basistilbudet med stor valgfrihet. Med Start får du de mest populære TV-kanalene og muligheten til å velge kanaler selv. Prisen er inkludert 1 stk Get box Mikro.
449,-/ mnd
Logg inn for å endre kanaler
FAMILIE
 
Med Familie får du over 80 kanaler i alle sjangere. Perfekt for deg som liker det enkelt og setter pris på et bredt utvalg.
 
149,-  ekstra pr mnd.
Bestill

Last ned hele kanaloversikten her (PDF)

Husk at du også kan bestille kanalpakker via fjernkontrollen!

profil-linje
TV2 SPORT PREMIUM
 
449,-  /mnd
Du får Tippeligaen, Obos-ligaen og skotske Premiership fra fotballverden. Tennis i verdensklasse med ATP og WTA, svenske Eliteserien i ishockey og motorsport. I tillegg selvsagt de viktigste kampene fra Premier League
Bestill
TV 2 SPORT PREMIUM
MED C MORE FILM OG SERIER
499,- /mnd
Vil du ha det beste innen sport og film? Da er dette pakken som passer deg som er sport- og filminteressert.


 
Bestill
C MORE FILM OG SERIER
 
99,- /mnd
De nyeste storfilmene og seriesuksessene i fantastisk HD kvalitet - uten reklameavbrudd. Med C More Film får du et bredt utvalgt av underholdning for både store og små. Pakken inkluderer C More Play.
Bestill
pm-tv2sport
profil-linje
VIASAT FILM
229,-/ mnd
Viasat Film er størst på filmrettigheter uansett sjanger. Vi har alltid en film du har lyst til å se enten det er action, drama, komedie, familiefilm eller en filmklassiker det er lenge siden du har sett. Vi har samlet en kanalpakke fullstappet med film i HD - helt uten reklameavbrudd.
Bestill
VIASAT SPORT
349,- /mnd
Viasat gir deg landets råeste sportspakke, med europeisk toppfotball som UEFA Champions League, La Liga, Serie A og Ligue 1! I tillegg får du de største begivenhetene fra bl.a. Formel 1, NHL, boksing og golf!

 
Bestill
GET VIASAT PREMIUM
399,- /mnd
Europeisk toppfotball, med UEFA Champions League, La Liga, Serie A og Ligue 1, i tillegg til et stort utvalg av filmer, serier og dokumentarer i alle sjangre.


 
Bestill

Andre kanaler?

Last ned hele kanaloversikten her (PDF)

Bestill via fjernkontrollen!    

Fjernkontroll_med hand_behDen enkleste måten å bestille kanalpakker på er via fjernkontrollen direkte. Kanalpakken du bestiller via fjernkontroll blir aktivert innen kort tid. Krever at dekoderen er tilknyttet internett. Dersom du ønsker å gjøre endringer/velge kanaler i pakken, gjøres dette på Min side.

Slik gjør du det:

  1. Trykk «OK» på fjernkontrollen.
  2. Velg «mitt abonnement» fra startmenyen på dekoderen for å komme inn i tjenesten.
  3. Velg «Kjøp TV-kanaler»
  4. Velg den kanalpakken du ønsker.
  5. Bestillingen skjer i det du bekrefter med fjernkontrollen, du slipper å vente.

Du bekrefter kjøp av kanalpakker med PIN1-koden. Har du ikke endret denne før er standard fabrikkoppsett PIN1-kode 0000.

Eidsiva bredbånd AS - Orgnr.: 880258222
Besøksadresse: Vormstuguvegen 40, Fakkelgården

2624 Lillehammer

Postboks 224 2601 Lillehammer

 

Telefon: 03370

miljofyrtaarn