Menu

Den nye TV-opplevelsen

Nå kan du oppgradere din Get box II til en ny TV-opplevelse! 
Du kan se TV akkurat når det passer deg, starte programmet forfra eller se det i reprise i vårt ukesarkiv. Du kan også ta opp inntil fire programmer samtidig. Du kan opprette personlig TV-profil for alle i husstanden og få anbefalinger som er skreddersydd for den enkelte.


Dersom du allerede har TV fra Eidsiva bredbånd har du mulighet til å oppgradere gratis på denne siden nå. Du må ha Get box II for å få den nye TV-opplevelsen.

Alle som har bestilt og venter på levering av TV og bredbånd i 2017, får automatisk den nye TV-opplevelsen ved oppkobling.

Hva er nytt?

Slik oppgraderer du

For å oppgradere til den nye TV-opplevelsen logger du inn på Get sine nettsider. Bruk ditt registrerte mobilnummer eller din e-post-adresse hos Eidsiva bredbånd for å logge inn. Har du ikke passord så bruker du "Send meg passord" på Get sine nettsider. Det koster ingenting å oppgradere til ny TV-opplevelse, men du må ha Get box II.

Får du problemer eller har spørsmål så kontakt oss på telefon 03370 - så hjelper vi deg.

1
Bestill oppgradering til ny TV-opplevelse
2
Motta ny fjernkontroll i posten
3
Start oppgradering av din Get box II

Den nye TV-opplevelsen

Helt nytt design

Med TV fra Get er du sikret den beste brukeropplevelsen og har full frihet til å skreddersy din egen TV-hverdag. Med vår nye TV-opplevelse inviterer vi deg til en ny måte å se TV på som er tilpasset en moderne hverdag.

Start forfra

Med Start forfra kan du starte de fleste TV-programmene på nytt. Start forfra fungerer på de fleste programmer fra de mest populære TV-kanalene.

Reprise og fire samtidige opptak

Med Reprise kan du se tusenvis av TV-programmer som er sendt på de mest populære kanalene sju dager tilbake. I tillegg kan du ta opp inntil 4 TV-programmer samtidig.

Personlig profil

Med egen personlig profil til alle i husstanden får hver enkelt anbefalinger som er skreddersydd til TV-vanene. I tillegg kan alle profiler også opprette egne kanallister med sine favoritter.

Ny fjernkontroll

Sammen med den nye TV-opplevelsen får du en ny type fjernkontroll. Du får også med en bruksanvisning på hvordan denne virker. Den nye fjernkontrollen er enkel å bruke og har større rekkevidde dersom du aktiverer Wifi på den.

Se video

Eidsiva bredbånd AS - Orgnr.: 880258222
Besøksadresse: Vormstuguvegen 40, Fakkelgården

2624 Lillehammer

Postboks 224 2601 Lillehammer

 

Telefon: 03370

miljofyrtaarn