Menu

Hvor raskt bredbånd kan jeg få?

 

  • Hvor raskt bredbånd du kan få er avhengig av hvor du bor og hvilken sentral du er tilknyttet. Du får svar gjennom et adressesøkwebsidene våre, dette gir deg svar på hva vi kan tilby deg. Vi kan dessverre ikke levere raskere bredbånd enn resultatet der viser.
  • Fiberbredbånd kan kun leveres i enkelte områder der vi har bygd ut dette.


Hvor rask linje kan jeg få via ADSL/VDSL?

  • ADSL: Med vårt produkt ADSL Maks - så mye linjen klarer, leverer vi den maksimale hastigheten vi klarer hjem til deg. ADSL leveres via den eksisterende telefonlinjen inn til huset ditt. Det er flere faktorer som spiller på hvilken hastighet den gamle telefonlinjen klarer, men avstand til sentral og kvaliteten på den fysiske linjen der du bor har stor betydning for hastigheten. Vi forsøker alltid å få maksimalt ut av linjen, men kundens faktiske hastighet kan variere. Mange kunder blir skuffet dersom linjen ikke oppleves som rask nok, men gamle linjer og lang avstand til sentralen dessverre ikke er noe vi kan gjøre noe med. Med avstand menes den fysiske lengden på kobberkabelen til sentralen, ikke avstanden i luftlinje.
  • VDSL (superbredbånd): Samme som ADSL, men sentralen du er tilknyttet er oppgradert med fiberlinje og ny teknologi. Vi jobber kontinuerlig med oppgradering av sentraler der det er mulig. Prisen gjenspeiler hastighet du får og utbyggingskostnader vi har. Maks linjelengde til sentralen er 1400 meter.

Eidsiva bredbånd AS - Orgnr.: 880258222
Besøksadresse: Vormstuguvegen 40, Fakkelgården

2624 Lillehammer

Postboks 224 2601 Lillehammer

 

Telefon: 03370

miljofyrtaarn