Menu

Online Backup

crashplan-pro-privat

 

Bestill på min side eller gjennom vårt kontaktsskjema

 

Er ferieminnene sikret?

Tenk på Crashplan PRO som den digitale bankboksen der du har verdisakene dine om ulykken skulle være ute. Selv om datamaskinen kræsjer, har du fortsatt de viktige filene dine. Datamaskiner omfattes av forsikringer og garantier – dét gjør ikke digitalbildene dine eller skoleoppgaver.

Hvordan fungerer løsningen?

Du sier kanskje at du allerede har sikkerhetskopier på plater. Eller på en ekstern harddisk. Det er slett ikke umulig at det er kjekt å ha. Men hva om platene ripes opp og harddisken får røff behandling? En harddisk varer ikke evig. Med Crashplan Pro lagres dokumentene dine trygt på en server hos oss, og du har tilgang til dem fra en hvilken som helst PC, så lenge du har ditt brukernavn og passord.

crashplan-bilder

Du vil være sikret mot datatap når som helst, og hvor som helst i verden. Du velger selv hvilke mapper og dokumenter som skal sikkerhetskopieres, og filene vil bli trygt plassert på en av våre servere. Siden CrashPlan Pro tar sikkerhetskopi av dine dokumenter så fort du har gjort endringer, vil du alltid ha en 100 % oppdatert sikkerhetskopi.

Crashplan ble best i test i HjemmePC sin test av online backup-tjenester i september 2012.

Bestill på min side eller gjennom vårt kontaktsskjema

 

 Fordeler med Online Backup fra Crashplan PRO

  • Virker hvor som helst, hele tiden og sikrer full backup til en hver tid.
  • Sikrer deg 100 % mot brann og tyveri av data - disaster recovery-
  • Enkel gjenoppretting av filer.
  • Data krypteres før overføring og lagres komprimert.
  • Enkel installasjon - norsk språk.
  • Tilgang til teknisk personell.
  • Data lagres mot flere lokasjoner.


Les mer om Crashplan Pro her
 

Best i test

Crashplan ble best i test i HjemmePC´s test av online backup tjenester i september 2012.


Hvorfor Online backup?

 

Nesten alle har fotoalbum. Minner og gylne øyeblikk tas vare på, og mange har også originalfilmen liggende i bankboksen. I dag har det store flertallet av oss enten mobilkameraer eller et digitalkamera vi bruker til å feste ferieminner og store øyeblikk på. Deretter laster vi alt over fra minnekortet og over på datamaskinen, og der blir det gjerne liggende. Og som regel går det bra....


Akkurat som det er sjelden huset brenner og familiebildene forsvinner, attestene og vitnemålet gjøres til aske og notatbøkene går opp røyk, er det heldigvis ikke hver dag man heller en liter appelsinjuice på datamaskinen. Samtidig er det lite som skal til. Det er lett å glemme at det er magneter og finstemt elektronikk vi har med å gjøre, og komponentene i en datamaskin tåler seige barnehender, hundehår og mat og drikke langt dårligere enn et fotoalbum.

For å hjelpe deg med å ta vare på de viktige dokumentene du har digitalt – enten det dreier seg om konfirmasjonsbildet, vitnemål, attester eller hovedoppgaven du nesten er ferdig med – har vi i Eidsiva bredbånd lansert Crashplan Pro.

Tenk på den som den digitale bankboksen der du har verdisakene dine om ulykken skulle være ute. Selv om datamaskinen kræsjer, har du fortsatt de viktige filene dine. Datamaskiner omfattes av forsikringer og har garantier – dét har ikke digitalbildene dine eller skoleoppgaver.

Du sier kanskje at du allerede har sikkerhetskopier på plater. Eller på en ekstern harddisk. Det er slett ikke umulig at det er kjekt å ha. Men hva om platene ripes opp og harddisken får røff behandling? En harddisk varer ikke evig.

Med Crashplan Pro lagres dokumentene dine trygt på en server hos oss, og du har tilgang til dem fra en hvilken som helst PC, så lenge du har ditt brukernavn og passord. Vi sørger for den digitale bankboksen din – du sørger for å legge det som er viktig for deg i den. Høres det ut som en grei avtale?

 
Eidsiva bredbånd AS - Orgnr.: 880258222
Besøksadresse: Vormstuguvegen 40, Fakkelgården

2624 Lillehammer

Postboks 224 2601 Lillehammer

 

Telefon: 03370

miljofyrtaarn