Menu

Panda Antivirus

Tar du med deg PC-en din usikret ut på Internett?

Vi er opptatt av din trygghet når du er på internett og ønsker å beskytte deg for skjulte trusler på nettet. Vi har fått en ekslusiv avtale med Panda Antivirus som gir deg:

  • Gratis norsk support for alle Eidsiva bredbånds kunder.
  • 3 brukere pr. lisens.
  • Kun 20,- per måned.
  • Enkel og brukervennlig installasjon og bruk.

Har du ikke Panda? Bestill enkelt på SMS: Send kodeord PANDA til 03370.

 Du kan også bestille på min side eller gjennom vårt kontaktsskjema

Hvorfor bør du benytte deg av tilbudet?

Internett er et eldorado av informasjon. Vi surfer rundt, klikker litt her og der, kikker på en film, ser på en lenke en venn har postet på Facebook og lar oss underholde. Men noen ganger trykker vi på «feil» knapp, og vips har vi åpnet døren til PC-en vår for ubudne gjester!

Du merker ikke at du har fått virus

Disse gjestene merker du ikke nødvendigvis noe til, før de legger PC-en din død. Før den tid kan de tappe all informasjon som du legger igjen der, enten det er til nettbanken eller e-postkontoen din. Den kan de bruke til å sende ut søppelpost til alle i adresselista di. De kan også bruke pcen din som en brikke i et større angrep, for eksempel mot nettsider til store internasjonale organisasjoner som hackerne vil ødelegge.
Tenk deg at alle dine filmer og bilder som du har liggende på pcen hadde vært borte i morgen tidlig? For hva skjer når PC-en din dør? Du mister ALT. Alle bildene du har på PC-en, alle minnene fra dåpsdager, bryllupsfeiringer og alle feriene. Filmen fra fotballkampen der minsteungen scoret sitt første mål forsvinner. Dette får du ikke tilbake. Du mister også programmene og spillene du har på maskinen.

Som kunde hos Eidsiva bredbånd gir vi deg tilgang til en enkel abonnementsløsning:
For kun kr 20,- per måned sikrer du inntil tre pcer i husstanden. Du får også gratis support med på kjøpet. Dette kommer på din faktura fra Eidsiva bredbånd, så slipper du å tenke mer på det.

Bestill Panda Antivirus

Panda Antivirus koster kr 20,- pr md., og for bestilling kan du bare sende SMS: Send kodeord PANDA til 03370. (Gjelder kun nye bestillinger. Mangler du aktiveringskode - ta kontakt med Virosafe med kontaktinformasjonen under. Du kan også bestille via kontaktskjema eller tlf 03370.

Har du Panda Antivirus innstallert allerede, men trenger hjelp?

Ta kontakt med Virosafe Norge AS - Distributør av Panda Software i Norge.

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Telefon: 40 00 22 42, hverdager 0800 - 1600
Web: http://www.antivirus.no/eidsiva

Som kunde hos Eidsiva bredbånd, har du gratis brukerstøtte hos Virosafe Norge AS.

Eidsiva bredbånd AS - Orgnr.: 880258222
Besøksadresse: Vormstuguvegen 40, Fakkelgården

2624 Lillehammer

Postboks 224 2601 Lillehammer

 

Telefon: 03370

miljofyrtaarn