Hytte og fritid

- TV og bredbånd på hytta!

Med fast bredbånd på hytta får du like raskt bredbånd som du har hjemme. Du kan også få Altibox TV i de fleste områdene.

TV og bredbånd

Vi leverer TV og bredbånd for fritidsmarkedet via fiber- eller coaxteknologi (kabel-TV nettet). Du velger selv om du vil abonnere på TV og bredbånd, eller bare bredbånd.

Vi leverer til kunder på Sjusjøen, Hafjell, Kvitfjell, Skei, Beitostølen, Gålå og Trysil – i tillegg til flere mindre fritidsområder.

Da våre produkter kan være noe forskjellig fra område til område basert på blant annet teknologi ber vi deg derfor om å kontakte vårt kundesenter eller sende inn forespørsel for informasjon om hva vi kan tilby deg på din fritidsbolig.

Ta kontakt med oss så vil vi hjelpe deg med å finne best produkt for din fritidsbolig.
Husk å benytte adressen til din fritidsbolig.

Eidsiva Bredbånd forplikter seg til å beskytte og respektere ditt personvern, og vi vil kun bruke personlige opplysninger for å kunne behandle og respondere på skjemaet du sender inn. Du kan når som helst be oss slette denne informasjonen. Hvis du vil vite mer om vår praksis for personvern og hvordan vi forplikter oss til å beskytte og respektere personvernet ditt, se våre retningslinjer for personvern på nettsiden.

GD Hytte

GD Hytte

Få tilgang til GD Hytte - helt uten kostnad.

Som fritidskunde med bredbånd i Lillehammer-regionen og Gudbrandsdalen får du nå GD Hytte som en del av ditt bredbåndsabonnement. Ordinærpris på GD Hytte er 49,- per måned.

Få tilgang her.

Våre fritidsområder