Hytte og fritid

- Nå kan du få TV og bredbånd på hytta også!

Med fast bredbånd på hytta får du like raskt bredbånd som du har hjemme. Du kan også få TV i de fleste områdene.

Fiber på hytta

Vi leverer spesialtilpassede løsninger for fritidsmarkedet basert på fiberteknologi. Du kan velge selv om du vil abonnerere på TV og bredbånd, eller bare bredbånd.

Vi leverer til kunder på Sjusjøen, Hafjell, Kvitfjell, Skei, Beitostølen og Trysil – i tillegg til flere mindre fritidsområder. Ta kontakt med vårt kundesenter for bestilling.

Bredbånd og TV

Bredbånd

Fritid 10

299,-/mnd


10 Mbps*

Bredbånd

Fritid 50

449,-/mnd


50 Mbps*

Bredbånd

Fritid 100

649,-/mnd


100 Mbps*

TV

Altibox Fritid

299,-/mnd.

Forutsetter abonnement på bredbånd

Les om Altibox TV Fritid

* Nedlastingshastighet. Opplastingshastighet er avhengig av om det er Fiber eller Coax i området.

TV

Bestill ekstra fart!

Har du allerede bredbånd på hytta og trenger av og til raskere bredbånd?
For 99 kroner ekstra får du inntil 100 Mbps hastighet - i 7 dager.

Bestill via mobil
Har du fritidsbolig med fiber, sender du en SMS med kodeord 100FIBER til 03370 for å bestille. Tjenesten koster 99,- for 7 dager.
Har du fritidsbolig med kabel-TV (Coax), sender du en SMS med kodeord 100KABEL til 03370 for å bestille. Tjenesten koster 99,- for 7 dager.
Du må ha registrert et norsk mobilnummer hos oss for at bestillingen skal fungere. Sjekk og endre dine kundeopplysninger på min side.

Hastigheten på inntil 100 Mbps blir tilgjengelig i løpet av 30 minutter og produktet blir lagt til på neste faktura. Har du flere bredbåndsabonnement hos oss vil bestillingen via SMS ikke fungere og du må kontakte oss for bestilling. Hastigheten er tilgjengelig i 7 dager fra du bestiller. Du må ha et norsk mobilnummer for at bestillingen skal fungere.

 

GD Hytte

GD Hytte

Få tilgang til GD Hytte - helt uten kostnad.

Som fritidskunde med bredbånd i Lillehammer-regionen og Gudbrandsdalen får du nå GD Hytte som en del av ditt bredbåndsabonnement. Ordinærpris på GD Hytte er 49,- per måned.

Få tilgang her.

Våre fritidsområder