Få OL på alle plattformer

Fredag 9. februar braker det løs med 14 dager OL-moro fra Pyeongchang, og har du Get Start eller Familie kan du følge øvelsene både til frokost og lunsj på TVNorge og Eurosport.

Åpningsseremonien sendes klokka 20 lokal tid fredag, altså rundt lunsj her hjemme. Med åtte timers tidsforskjell kommer de fleste av øvelsene til å gå på formiddagen. Er du hockeyinteressert kan det bli sene kvelder eller tidlige morgener, da den siste gruppespillkampen mellom Norge og Tyskland starter klokka 04.10. Alpint og snowboard-øvelsene sendes mellom 02 og 03 på natta, mens de fleste langrennsøvelsene er å finne til frokost; mellom sju og ni på morgenen. Skiskyting, skøyter og hopp følger på utover formiddagen.

Her finner du sendeskjemaet for OL

OL “over alt”

Har du Get-TV er det gode muligheter til å følge OL på flere plattformer. Du kan se TV via nettbrett og mobil, og støtter både Chromecast og AirPlay. På AppleTV 4 har Get TV et eget OL-område med alle sendingene samlet. Appen har støtte for TV-arkiv, pause og se forfra, så du får med deg alt. Du kan også se Get TV i nettleseren på din PC eller Mac.

TV Norge sender de største øvelsene fra Pyeongchang. Om ettermiddagene sendes  repriser, før direktesendingen «OL-kveld» med programlederne Jon Almaas og Anne Rimmen tar over kl 20.00. Eurosport Norge sender direkte fra øvelsene som ikke sendes på TVNorge, i tillegg til repriser og høydepunkter.

Eurosport 1 blir hockeyfansens hovedkanal under OL med alle kamper for både kvinner og menn.

Les mer om TV på flere plattformer

Legg til kanaler

Har du Get Start eller Familie og mangler noen av Eurosport-kanalene for å få sett det du vil under OL? Da kan du endre kanalpakken din ved å logge inn på Min side. Eurosport-pakken koster 20 poeng, og du kan bytte kanalene i din TV-pakke fram og tilbake så ofte du vil. Har du Get Start, har du i utgangspunktet 50 poeng du kan bruke til å velge de kanalene du vil ha.

Se oversikt over kanaler og poeng

miljofyrtaarn