Eierskifte

Har du flyttet til en adresse hvor Eidsiva bredbånd leverer tjenester? Det forutsetter at tidligere eier har sagt opp sitt abonnement, slik at vi kan nytegne abonnement til deg, og sende deg nytt utstyr. Oversikt over priser på våre tjenester finner du her. Etableringsprisen på ditt bredbånd avhenger av om det ligger infrastruktur i boligen eller ikke.

Nye kunder som ønsker å nytegne abonnementet må tilfredsstille Eidsiva bredbånds generelle kundekrav, samt være over 18 år. Vi forbeholder oss retten til å foreta en kredittvurdering av den nye eieren.
Dersom et bedriftsabonnement ved eierskiftet endres til et privatabonnement, eller motsatt, vil priser og vilkår endres deretter.

Vi kan overføre et aktivt abonnement til en annen eier i noen tilfeller, dette gjelder overføring av abonnement mellom ektefeller, ved dødsfall eller hvis du bor på en adresse hvor Eidsiva bredbånd leverer kollektive tjenester. Oppfyller du en av de nevnte kravene vennligst fyll ut skjemaet under.

 

Steg 1 - Tidligere eier

Her kan du melde eierskifter. Husk minst å fylle ut alle felter merket med stjerne. Informasjon om tidligere eier skrives inn i steg 1.

miljofyrtaarn