Dekoder

Get box Mikro - verdens minste TV-boks! Get box Mikro gir skarpe HD-bilder, lynrask zapping og digital surround-lyd.

Har du Get box Mikro kan du nå gjøre en programvareoppdatering som gir deg opptak i skyen, flere funksjoner og bedre brukergrensesnitt. Les mer om hvordan du oppgraderer Get box Mikro her.
mikro-hnd.png.jpg
Leie av en dekoder er inkludert i Get Start. Vil du ha Get box Mikro på flere TV-er i boligen er prisen 49,- per mnd per ekstra boks*.
* Etablering på kr 299,- pr Get box. Dersom du ønsker å bytte inn din gamle dekoder, er det et byttegebyr på kr 499,-. Frakt på bestilling tilkommer. Det er kun støtte for HDMI-tilkobling (Ikke SCART). For å få TV må du også ha installert TV-punkt (CAT6 om du har fiberlinje).

Dette får du dersom du oppgraderer din Get box Mikro

personligeprofiler.png

Enklere brukergrensesnitt

Med TV fra Get er du sikret den beste brukeropplevelsen og har full frihet til å skreddersy din egen TV-hverdag. Med vår nye TV-opplevelse inviterer vi deg til en ny måte å se TV på som er tilpasset en moderne hverdag.
start-forfra.png

Start forfra

Med Start forfra kan du starte de fleste TV-programmene på nytt. Start forfra fungerer på de fleste programmer fra de mest populære TV-kanalene.
reprise.png

Reprise og opptak

Med Reprise kan du se tusenvis av TV-programmer som er sendt på de mest populære kanalene sju dager tilbake. Ved å gjøre en programvareoppgradering får du nå opptaksmulighet via Get box Mikro. Opptakene lagres i skyen og ikke direkte på dekoderen som tidligere. Det vil være mulig å gjøre fire samtidige opptak. Merk at hvis du har Get box II I tillegg vil ikke opptak via Get box Mikro være mulig. Opptak gjøres da på Get box II.
personligeprofiler.png

Personlig profil

Med egen personlig profil til alle i husstanden får hver enkelt anbefalinger som er skreddersydd til TV-vanene. I tillegg kan alle profiler også opprette egne kanallister med sine favoritter.

Mikro+

Ekstrautstyr til Get box Mikro for deg som har TV via Coax. Mikro+ brukes ikke dersom du har TV via fiber fra oss. Get box Mikro må tilkobles både uttak for kabel-TV og din ruter for at filmleie, samt de nye tjenestene som lanseres i August skal fungere. Hvis ruteren ikke står i nærheten av ditt TV-uttak, kan du benytte Mikro + og tilkoble deg trådløst til Internett. Mikro+ er praktisk for deg som ønsker færre kabler i hjemmet, og som samtidig vil ha full tilgang til våre interaktive tjenester.
mikropluss.png
Den trådløse boksen klikkes enkelt på toppen av Get box Mikro, og kobles trådløst til din Internett-forbindelse.

Mikro+ kjøper du av oss for kr. 199,-
miljofyrtaarn